Sarma Keşkül Tatlısı
Author: LUGAS // Category:
1 paket dr.outker keşkül
750 ml süt
1 poşet sade kremşanti
1/2 paket iki renkli alpella pötibör bisküvi
1 tatlı kaşığı kakao
Süslemek için:
Hindistan cevizi
File Badem
Hazırlanışı;
1 paket keşkül ve süt tarife göre pişirilir.Ilındıktan sonra içerisine kremşanti tozu ilave edilir ve çırpılır.
Küçük dikdörtgen borcama her tarafına hindistan cevizi serpilir.Üzerine Hazırladığımız keşkülün yarısı dökülür.Üzerine Pötübör bisküviler yerleştirilir.Daha sonra kalan keşkül üzerine dökülür.Ve en üste kakao serpilierek buzdolabında 1-2 saat dinlendirilir.
Dinlenen karışım tepsideki 6 eşit parçaya bölünür.Ve rulo şekilde ikiye katlanarak servis edilir.Üzerine file badem serpilir.
750 ml süt
1 poşet sade kremşanti
1/2 paket iki renkli alpella pötibör bisküvi
1 tatlı kaşığı kakao
Süslemek için:
Hindistan cevizi
File Badem
Hazırlanışı;
1 paket keşkül ve süt tarife göre pişirilir.Ilındıktan sonra içerisine kremşanti tozu ilave edilir ve çırpılır.
Küçük dikdörtgen borcama her tarafına hindistan cevizi serpilir.Üzerine Hazırladığımız keşkülün yarısı dökülür.Üzerine Pötübör bisküviler yerleştirilir.Daha sonra kalan keşkül üzerine dökülür.Ve en üste kakao serpilierek buzdolabında 1-2 saat dinlendirilir.
Dinlenen karışım tepsideki 6 eşit parçaya bölünür.Ve rulo şekilde ikiye katlanarak servis edilir.Üzerine file badem serpilir.
0 Responses to "Sarma Keşkül Tatlısı"
Yorum Gönder