KABAK SANDALI
Author: LUGAS // Category:Bir bayrami daha geride biraktik. Onca tatlidan sonra bir zeytinyagli yemek harika gider diye dusunuyorum. Kabak sandalini bircok yerde gormustum amma velakin Bengisu'nun kabagina bayildim. O goruntu beni oyle bir mutfaga dogru ittiki anlatamam. Cok lezzetli oldu gercekten. Degisiklik olarak ben zeytinyagida ekledim sebzelere. Herkese tavsiye ediyorum.
MALZEMELER
3 adet orta boy kabak
Ic Harci Icin
1 adet orta boy patates (kup kup dogranmis)
2 adet havuc(kup kup dogranmis)
1 kase bezelye
Tuz
Zeytinyagi
Uzeri Icin
Kasar peyniri rendesi
YAPILISI
Kup kup dogranmis patates ve havucu, bezelyeleri biraz tuz ve zeytinyagi ile birlikte haslayin. Haslanan sebzeleri alin, ayni suda temizlenmis kabaklari, ikiye bolup, haslayin. Haslanmis kabaklari yaglanmis firin tepsisine dizin ve icine harc doldurun. Kasar peynirini uzerine rendeleyip, firina verin. Kasar peynirler kizardiktan sonra servis yapin.
AFIYET OLSUN
0 Responses to "KABAK SANDALI"
Yorum Gönder