HUNKARBEGENDI
Author: LUGAS // Category:1kilo bostan patlican ocakta kozlenip kabuklari soyulur,uzerinde limon gezdirilirek dogranir ve robotta cekilir..
Bir kabin icine 2 kasik un,3 kasik sivi yag konur ve hafifce kavrulurak patlicanlar ilave edilir.Daha sonra 1-2 kez karistirilir ve ;
1 bardak sut,1 cay bardagi kadar rendelenmis taze kasar peyniri ve tuz ilave edilirek tekrar karistirilirak pisirilir Patlicanlar servis tabagina alinarak uzerine daha onceden hazirlanan etler konur .Onunda uzerine ince kiyilmis maydanoz serpilerek sogumadan servis yapilir.
SOTE
1Kilo dana kusbasi 3 kasik sivi yag ile bir tencerede suyunu cekene kadar pisirilir.
2 kup dogranmis sogan ve 3 sivri biber ilave edilirek iyice kavurulur
.4adet kup seklinde dogranmis domates,1 kasik salca,tuz,karabiber guzeeelce karistirilir ve 1 bardak sicak su ile pisirilir.
Etler yumusayip suyunu cekince ocak kapatilirak begendinin uzerine konur
Afiyet Olsun :)
Bir kabin icine 2 kasik un,3 kasik sivi yag konur ve hafifce kavrulurak patlicanlar ilave edilir.Daha sonra 1-2 kez karistirilir ve ;
1 bardak sut,1 cay bardagi kadar rendelenmis taze kasar peyniri ve tuz ilave edilirek tekrar karistirilirak pisirilir Patlicanlar servis tabagina alinarak uzerine daha onceden hazirlanan etler konur .Onunda uzerine ince kiyilmis maydanoz serpilerek sogumadan servis yapilir.
SOTE
1Kilo dana kusbasi 3 kasik sivi yag ile bir tencerede suyunu cekene kadar pisirilir.
2 kup dogranmis sogan ve 3 sivri biber ilave edilirek iyice kavurulur
.4adet kup seklinde dogranmis domates,1 kasik salca,tuz,karabiber guzeeelce karistirilir ve 1 bardak sicak su ile pisirilir.
Etler yumusayip suyunu cekince ocak kapatilirak begendinin uzerine konur
Afiyet Olsun :)
0 Responses to "HUNKARBEGENDI"
Yorum Gönder