et ruloları

Author: LUGAS // Category:


4 kişilik

8 ince dilim biftek
1/2 çay kaşığı tuz
1 çimdik karabiber
sıvı yağ
200 ml et suyu
harcı için;
4 dilim pastırma
sos;
2 yemek kaşığı un
100 ml krema
istenirse mantar

Biftekleri yanyana diz ve tuz, karabiber ek. Pastırma dilimlerini etlerin üzerine sererek rulo yap. (Farklı harçta kullanılabilir) Kürdan ile tuttur ve sıvı yağda kızart. Heryeri eşit kizardıktan sonra et suyunu dök ve kapağı örtülü şekilde 45-50 dakika kısık ateşte pişir. Etleri tavadan al ve kürdanları çıkar. Tavada kalan et suyuna unu ekle, iyice karıştır. Kremayı da katarak 3-5 dakika kaynat. (Istenirse mantarlar başka bir tavada soteleyip krema sosuna eklenebilir) Ruloları tavaya al ısındıktan sonra servis et.


0 Responses to "et ruloları"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...