EGELİ'NİN PASTASI
Author: LUGAS // Category:Tamamen uydurma bir pasta ! Hani olur ya aniden misafir haber verirde ,sizde elinizin altında on an ne varsa bir şeyler yapmaya çalışırsınız ,işte benim de böyle bir anda ortaya çıkan bir pasta oldu ,bu pastaya ne ad vereceğimide şaşırdım . Ama bu kadar mı lezzetli bir şey olur ! bir o kadar da hafif. Yine çok konuştum ,tarifi veriyorum.
MALZEMELER
- 1 paket kedi dili bisküvisi
- 1 kutu ahududulu dr oetker pasta kreması
- vişne suyu
- 2 paket tart jölesi
- krem şanti
- soğuk süt
YAPILIŞI
Kedi dillerini vişne suyu ile ıslatın ve bir borçama dizin.
Soğuk süt ile, kutudaki tarife göre kremayı hazırlayın.
Kremayı bisküvilerin üzerlerini kaplayın.
Yine tart jölesi paketlerinin arka yüzündeki tarife göre ,ama su yerine vişne suyu ile pişirin.
Kabuk tutmaması için jöleyi soğuyana kadar sık sık karışrırın.
Jöleyi kremanın üzerine eşit şekilde yayın.
Son olarak krem şanti ile süsleyin.Buzdolabında servise kadar soğutun.
Ben yuvarlak kalıplarla porsiyonlar keserek servis yaptım.
AFİYET OLSUN......
0 Responses to "EGELİ'NİN PASTASI"
Yorum Gönder