Dövmec - Yemek Tarifi

Author: LUGAS // Category:
Dövmec - Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 40-60dk
MALZEMELER
5 adet büyük boy Patlican
2 adet domates
5-6 adet etli dolmalik biber
5 dis sarmisak
125 gr. margarin

YAPILIŞ TARİFİ
Patlican, domates ve biberler firinlandiktan sonra kabuklari soyulur.El blendiri yardimiyla macun kivamina gelene dek ezilir, yine sarmisaklarda ezilerek bu karisima ilave edilir, kafi miktarda tuz ilave edilerek hazirlanmis olan karisim cam bir firin kabina konulur ve üzeri bir kasik yardimiyla düzeltilirek üzerine kücük parcalar halinde margarin konur, orta

dereceli isida üzeri kizarincaya dek firinlanir, servise hazirdir, afiyet



0 Responses to "Dövmec - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...