Bu pastayı bir arkadaşımın doğum günü için yaptım. Pandispanyası klasik pandispanya.
Pandispanyayı 3 kata ayırdım ve ıslatmak için, çikolataya çok yakıştırdığım, sulandırılmış portakal reçeli ve Cointreau likörü kullandım. İçine çikolatalı pastalarda her zaman kullandığım, çikolatalı pudingi krema olarak kullandım ve muz dilimleri koydum.
Pastanın üzerini de çikolata ile tamamlamak istedim. Kenarına çikolatadan bant yaptım.
Çikolata bandı ilk kez denediğim için, bazı yerlerinde yırtılma oldu fakat hemen durumu toparlamak için, doğal görüntüsüne bıraktım ve pastanın üstüne doğru kıvırarak, değişik bir
dekor yakalamaya çalıştım.
Üzerine de bolca, rende çikolata serptim ve 2 renk kurdela ile çevirerek süsledim.
Pandispanyayı 3 kata ayırdım ve ıslatmak için, çikolataya çok yakıştırdığım, sulandırılmış portakal reçeli ve Cointreau likörü kullandım. İçine çikolatalı pastalarda her zaman kullandığım, çikolatalı pudingi krema olarak kullandım ve muz dilimleri koydum.
Pastanın üzerini de çikolata ile tamamlamak istedim. Kenarına çikolatadan bant yaptım.
Çikolata bandı ilk kez denediğim için, bazı yerlerinde yırtılma oldu fakat hemen durumu toparlamak için, doğal görüntüsüne bıraktım ve pastanın üstüne doğru kıvırarak, değişik bir
dekor yakalamaya çalıştım.
Üzerine de bolca, rende çikolata serptim ve 2 renk kurdela ile çevirerek süsledim.
0 Responses to "Doğum Günü Pastası"
Yorum Gönder