Bugun Truff'tan gidiyoruz... Ama yiyememek cok kotu, sadece tadina baktim o kadar... Esim bayildi, o sevdiyse mutlaka guzeldir :)
MALZEMELER
100 gr. Bitter Kuvertur Cikolata
100 ml. Sut Kremasi
1 Corba Kasigi Pudra Sekeri
50 gr. Tereyagi (Oda Sicakliginda)
Dovulmus Antep Fistigi
Kakao
YAPILISI
Sut kremasi ve pudra sekerini tencereye alip, birlikte kaynatin. Kremaniz kaynadiktan sonra, bitter cikolatalarinizi, kucuk kucuk kirip, kaynayan kremaniza ilave edin ve karistirarak, eritin. Bu karisimi, 1 gece buzdolabinda dinlendirin. Karisiminizi dinlendirdikten sonra buzdolabindan cikartin ve oda sicakligindaki tereyagini ilave edip, mikserin un cirpma aparati ile cirpin. Harcinizin erimemesi icin calistiginiz ortam serin olsun ve karisimin elinize yapismamasi icin, ellerinizi pudra sekerine bulayin. Karisiminizdan kucuk parcalar kopartip, kucuk toplar hazirlayin ve bu toplari kakao ve dovulmus antep fistigina batirip, kucuk kagit kaplarin icine yerlestirin ve 3-4 saat buzdolabinda dinlendirip, servis yapin. Trufflar disarida eridiginden, buzdolabinda muhafaza edin.
AFIYET OLSUN
0 Responses to "CIKOLATALI TRUFF"
Yorum Gönder