Burritos

Author: LUGAS // Category:

güney amerika yemeklerinden olan burritos tarifi


Tortilla ekmekleri (lavaş ekmek)

Konserve kırmızı fasulye

Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü

Zar şeklinde doğranmış havuç

Yemeklik doğranmış soğan

Domates püresi

Sıvı yağ

Tuz, karabiber, kimyon, toz kırmızı biber

Rende peynir



Soğanı sıvı yağda sotele. Havucu ekleyip yumuşayana kadar sotelemeye devam et. Tavuğu kat ve renk alana kadar kavur. Damak zevkine göre baharatları, domates püresi, fasulyeleri ekleyip kaynat. Tortilla ekmeklerinin icine sararak bir fırın kabına diz. Üzerine rende peynir serpip 200° de peynirler eriyene kadar kızart.

0 Responses to "Burritos"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...