Brüksel Lahanasi Çorbasi - Yemek Tarifi

Author: LUGAS // Category:
Brüksel Lahanasi Çorbasi - Yemek Tarifi
Mutfak: Alman Süre: 40dk
MALZEMELER
150 gr brüksel lahanasi 1/2 çay bardagi sivi yag 1 tatli kasigi tereyagi

1 sogan 1 havuç 1 patates 6 su bardagi su 3 dis sarmisak 1 yumurta sarisi 1 limon suyu Tuz, karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Tencereye 1 tatli kasigi tereyagi ve yarim çay bardagi sivi yagi koyun. Sogani küçük küçük dograyip kizdirilmis yaga ilave edin. Soganlar renk degistirdiginde, küçük kareler halinde dogradiginiz havuç ve patatesleri ekleyin. 2 dakika daha agir ateste kavurun. Brüksel lahanalarinin her birini 4 parçaya bölüp tencereye aktarin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

0 Responses to "Brüksel Lahanasi Çorbasi - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...