Author: LUGAS // Category:
MALZEMELER
3 Yumurta
3 Kahve Fincan Seker
4 Kahve Fincan Un
2 Yemek Kasigi Sivi Yag
2 Yemek Kasigi Sut
1 Paket Kabartma Tozu
SUSLEMEK ICIN
2 Paket Cikolatali Krem Santi
Bonibon Seker
Ulker Damla Cikolata
Sut
YAPILISI
Bir kabin icine yumurtalari kirin, sekeri ilave edip kopurunceye kadar cirpin. Sonra un ve kabartma tozunu eliyerek ilave edin. Diger malzemleride ekleyip cirpin. 170 derece firinda 30 dk pisirip, firini kapatin. Firinin kapagini acmadan, keki 15 dk dinlendirin. 2 paket krem santiyi, 1.5 bardak sutle cirpin, buzlukta biraz sogutun. Keki ikiye kesip, her iki kek katinida biraz sutle islatin. Alt kati tepsiye koyup, ustune krem santinin 3/1ini surun, damla cikolatalari serpistirin ve kekin ust kismini kapatin. Ust katida kalan krem santiyle iyice kaplayin. Pastanizin kenarlarina damla cikolata serpistirin ve ortasini bos birakin. Pastanizi buzlukta 10 dakika dinlendirin. Krem santi iyice donduktan sonra buzluktan cikartin ve buzdolabina koyun. Servis yapmadan once bonibon sekerleri yerlestirin. Onceden yerlestirilince, bonibon sekerlerin boyalari akiyor, bu nedenle servisten hemen once yerlestiriyoruz. AFIYET OLSUN
0 Responses to "BONIBONLU PASTA"
Yorum Gönder