Balikci Limonlari - Yemek Tarifi
Author: LUGAS // Category:
Balikçi Limonlari - Yemek Tarifi
Mutfak: Bilinmiyor Süre: 30dk
MALZEMELER
6 Adet Marul Yapragi
6 Adet Limon
250 gr. Konserve Ton Baligi
3 Tatli Kasigi Limon Suyu
2 Adet Yumurta, Tuz
3 Çorba Kasigi Mayonez
1 Çay Kasigi Karabiber Süslemek Için:1 Adet Haslanmis Yumurta
2 Çorba Kasigi Maydanoz
YAPILIŞ TARİFİ
Servis tabagina marul yapraklarini yerlestirin. 6 adet limonu ortadan ikiye
kesin. Içlerini küçük bir kasik yardimiyle bosaltin. Altlarindan ufak parçalar
kesip düzgün durmalarini saglayin. Limonlari salata yapraklari üzerine
yerlestirin.
Diger taraftan konserve ton baligini çatalla iyice ezin. 3 tatli kasigi limon
suyu, haslanip küçük küçük dogranmis 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kasigi
karabiber ve 3 çorba kasigi mayonezi de beligin üzerine ekleyin.
Hazirladigimiz bu harci limonlarin içine doldurun. Ince ince kiyilmis maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapin.
Mutfak: Bilinmiyor Süre: 30dk
MALZEMELER
6 Adet Marul Yapragi
6 Adet Limon
250 gr. Konserve Ton Baligi
3 Tatli Kasigi Limon Suyu
2 Adet Yumurta, Tuz
3 Çorba Kasigi Mayonez
1 Çay Kasigi Karabiber Süslemek Için:1 Adet Haslanmis Yumurta
2 Çorba Kasigi Maydanoz
YAPILIŞ TARİFİ
Servis tabagina marul yapraklarini yerlestirin. 6 adet limonu ortadan ikiye
kesin. Içlerini küçük bir kasik yardimiyle bosaltin. Altlarindan ufak parçalar
kesip düzgün durmalarini saglayin. Limonlari salata yapraklari üzerine
yerlestirin.
Diger taraftan konserve ton baligini çatalla iyice ezin. 3 tatli kasigi limon
suyu, haslanip küçük küçük dogranmis 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kasigi
karabiber ve 3 çorba kasigi mayonezi de beligin üzerine ekleyin.
Hazirladigimiz bu harci limonlarin içine doldurun. Ince ince kiyilmis maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapin.
0 Responses to "Balikci Limonlari - Yemek Tarifi"
Yorum Gönder