Bademli Keskül - Yemek Tarifi
Author: LUGAS // Category:
Bademli Keskül - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre:
MALZEMELER
1 litre süt 200 gr toz seker 100 gr nisasta
2 adet yumurta sarisi Çay kasiginin sapiyla çok az vanilya
YAPILIŞ TARİFİ
YAPILISI
Önce tencereyi ocagin üzerine yerlestirin. Sütü içine koyun ve seker ilave
ederek karistirin. Süt kaynadiktan sonra bademi ve vanilyayi ilave edin.
Nisastayi ayri bir derin kabin içine birakin.
2 adet yumurta sarisini nisastanin içine ilave edin. Su ile nisastayi ezerek
kaynamakta olan sütün içine agir agir karistirarak koyun. 2 dakika
kaynattiktan sonra atesten alip kaselere servis yapin ve sogumaya birakin.
Soguk servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
Mutfak: Türk Süre:
MALZEMELER
1 litre süt 200 gr toz seker 100 gr nisasta
2 adet yumurta sarisi Çay kasiginin sapiyla çok az vanilya
YAPILIŞ TARİFİ
YAPILISI
Önce tencereyi ocagin üzerine yerlestirin. Sütü içine koyun ve seker ilave
ederek karistirin. Süt kaynadiktan sonra bademi ve vanilyayi ilave edin.
Nisastayi ayri bir derin kabin içine birakin.
2 adet yumurta sarisini nisastanin içine ilave edin. Su ile nisastayi ezerek
kaynamakta olan sütün içine agir agir karistirarak koyun. 2 dakika
kaynattiktan sonra atesten alip kaselere servis yapin ve sogumaya birakin.
Soguk servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
0 Responses to "Bademli Keskül - Yemek Tarifi"
Yorum Gönder