ABANT KEBAP
Author: LUGAS // Category:Bugun misafirlerim vardi galatasaray fenerbahce macini seyrettik .Hazirladigim yemekleri sayfama ekleyebiliyorum ,masayi cekmeye firsatim olmadi.Abant kebabi cok begendiler bizde macin sonucunu cok begendik.
MALZEMELER;
500 Gr kusbasi et,2 dogranmis sogan,3 domates,3 sivribiber,tuz,kekik,karabiber,siviyag.
KREP;2 yumurta,1 bardak un,kabartma tozu,sut,
Tencereye konan etler kendi suyu ile kisik ateste pisirilir.Siviyag,sogan,biber,domates ve baharatlar eklenir etler yumusayip suyunu cekince ocaktan alinir.Krep malzemeleri mikserle karistirilir boza kivami olana kadar sut ilave edilir .Teflon tava az yaglanir karisimdan 1 kepce konur alt ust pisirilir. 1 kasenin icine krep konur uzerine suyu suzulen etler ilave edilir kapatilip ters cevrilir firin kabina dizilir.Uzerine domates,biber konur firina surulur10 dakika domatesler kizarinca alinir.
0 Responses to "ABANT KEBAP"
Yorum Gönder