Ispanağın yaprağından daha çok seviyorum kökünü..
Ispanak yemeği yaparken, köklerini ayırıyorum mutlaka. Onları hemen az suda haşlayıp, bekletmeden zeytinyağ ve limonla tatlandırıyorum.
Aslında sadece ıspanak da değil, tüm sebze salatalarını mümkün olduğunca servise yakın haşlayıp hazırlıyorum. Bu şekilde hem daha lezzetli oluyor, hem de vitamin değerlerini kaybetmiyor.
Denemenizi öneririm.
Ispanak yemeği yaparken, köklerini ayırıyorum mutlaka. Onları hemen az suda haşlayıp, bekletmeden zeytinyağ ve limonla tatlandırıyorum.
Aslında sadece ıspanak da değil, tüm sebze salatalarını mümkün olduğunca servise yakın haşlayıp hazırlıyorum. Bu şekilde hem daha lezzetli oluyor, hem de vitamin değerlerini kaybetmiyor.
Denemenizi öneririm.
0 Responses to "ıspanak kökü salatası"
Yorum Gönder