Author: LUGAS // Category:
TAVUK YEMEKLERİ
4 tavuk file
1 yemek kasigi soya sosu
sivi yag
1 cay kasigi tuz
karabiber
2 kuru sogan
2 kabak
1,5 su bardagi kuskus
yarim su bardagi su
3 yemek kasigi seker
3 yemek kasigi sirke
tuz, kirmizi toz biber
Tavuk filelerini kup seklinde dogra. Tahta sislere gecir, yag, soya, tuz ve biber karisimini bir guzel fircayla yedir. Soganlari dilimle. Kabaklari kup seklinde kes. Sogan ve kabaklari yagda cevir. Uzerine su, seker, sirke, tuz ve kirmizi toz biberi ekle ve 10 dakika kaynat. Suyu tuz ile kaynat. Kuskusu ekle ve 5 dakika dinlendir. Tavuklari izgarada pisir. Kuskus ve sebze karisimi ile servis et. Kuskus yerine pirincde pisirilebilir.
0 Responses to "sebze ve kuskuslu tavuk sis"
Yorum Gönder