Muzlu Bademli Milföy Tatlısı tarifi
Author: LUGAS // Category:Malzemeler
200 gr. milföy
5 adet muz
3 kahve fincanı toz badem
8 çorba kaşığı toz şeker
8 çorba kaşığı tereyağ
Yarım su bardağı un
2 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 çay kaşığı kabartma tozu
Hazırlanışı
Toz badem, 8 çorba kaşığı şeker, tereyağı, un, yumurta, kabartma tozu ve sütü mikserle iyice çırpın. Koyulaşana dek pişirin. Milföy hamurlarını birleştrerek 10x10 cm'lik üç adet kare kesin. Fırın tepsisine aktarıp, orta ısılı fırında pembeleşene dek pişirin. Milföylerin aralarına krema yayıp, muz dilimlerini koyarak, üst üste dizin.(Enüstte milföy olmalı.)Servis yapın.
0 Responses to "Muzlu Bademli Milföy Tatlısı tarifi"
Yorum Gönder