MANTI

Author: LUGAS // Category:




Tursunu yanina birde manti tarifi vermek istedim :)
Aslinda cok pratik ve kolay hazirlaniyor ve baya bilinen bir tarif ama ben tekrar hatirlatmak istedim
Cooook nefisti !!! :)
HAZIRLANISI
Yarim kilo kiyma biraz yag ile kavruldu ve 1 kup dogranmis sogan ilave edildi.
Kavrulan kiyma'ya tuz,karabiber ve pul biber serpildi ve sogutuldu.
3tane yufka ortadan kesildi ve uzerine su ve sivi yag karisimi gezdirildi.
Yufkanin ucuna kiyma yerlestirildi ve rulo seklinde sarilip kesildi.
Firin kabina dizilip 170c firina verildi.
Mantilar servis tabagina alinip sarmisakli yogurt,kizdirilmis tereyag ,pul biber,nane gezdirilip servis edildi....
Afiyet Olsun :)

0 Responses to "MANTI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...