Leblebi Şekerli Pasta

Author: LUGAS // Category:

Malzemeler
1 adet sade pandispanya
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı tozşeker
1 paket krem şanti
2 su bardağı süt
Dilediğiniz mevsim meyveleri

Süslemek için:
Dilediginiz miktarda
renkli leblebi şekeri

Hazırlanışı
Suyu, tozşekerle birlikte karıştırarak ılınıncaya kadar 4-5 dakika pişirin. Pandispanyanın iki parçasını da, hazırladığınız ılık şekerli su ile ıslatın. Bir kapta krem şantıyı, soğuk sütle elde veya mikserle çırpın. Mevsim meyvelerini küp şeklinde doğrayın. Krem şantinin yarısına küp meyveleri katıp karıştırın. Servis tabağına ıslatılmıs kekin bir parçasını yerleştirip üzerine krem şanti ile karıştırdığınız meyveleri koyup yayın. Diğer keki üzerine kapatın. Kalan krem şantıyı pastanın üzerine sürün. Renkli leblebi şekerleri ile pastayi süsleyip, bir süre buzdolabında bekletin. Dilimleyerek servis yapın.

0 Responses to "Leblebi Şekerli Pasta"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...