Kestaneli Baklava
Author: LUGAS // Category:
½ kg. milföy hamuru,
25-30 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozuKestaneli Baklava
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın.
Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın.
Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin.
180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.
25-30 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozuKestaneli Baklava
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın.
Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın.
Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin.
180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.
0 Responses to "Kestaneli Baklava"
Yorum Gönder