Havuç Çorbası

Author: LUGAS // Category:
MALZEMELER

Yarım kilo körpe havuç
2 adet patates
1 baş soğan
2 yemek kaşığı margarin veya bir çay bardağı sıvı yağ
6 bardak su
Yeterince tuz
Tatlı kaşığının ucuyla karabiber
Krema (isteğe göre)

HAZIRLANIŞI

Hafifçe eritilen yağa ayıklanmış, yıkanmış ve iri iri doğranmış havuç, patates ve soğan ilave edilir ve orta hararetli ateşte 5 dakika kadar hızlı hızlı çevrilir. Daha sonra üzerine su ilave edilir. 15-20 dakika pişirilir. Çorba ılındıktan sonra bir el mikseriyle pürtüksüz hale getirilir. Bu çorbaya krema konulması tavsiye olunur.

0 Responses to "Havuç Çorbası"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...