Etimekli Pasta tarifi / Tatlılar

Author: LUGAS // Category:
Etimekli Pasta Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı kaynar su
1.5 kilo süt
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı un
1 paket kremşanti
1 paket etimek
hindistan cevizi
Hazırlanışı

Toz şekeri kavurun.Ağda rengini alınca kaynar suyu döküp kaynatın.Etimekleri kare borcama dizin ve şerbeti üzerine dökün.

Daha sonra başka bir tencerede süt,mısır nişastası ve unu karıştırın.Muhallebi kıvamına gelince 2 dakika soğutup etimeklerin üzerine dökün.Soğuduktan sonra kremşantiyi yapıp üzerine sürün ve üzerine bol hindistan cevizi serpin.

0 Responses to "Etimekli Pasta tarifi / Tatlılar"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...