Çikolatalı Top tarifi

Author: LUGAS // Category:

Malzemeler
1 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı nescafe
2 yemek kaşığı sıcak su
4 yemek kaşığı toz şeker
100 gr oda sıcaklığında tereyağı
2 su bardağı yulaf ezmesi
üstü için bol hindistancevizi
Hazırlanışı
1 - 1 yemek kaşığı nescafeyi 2 yemek kaşığı sıcak su ile birlikte karıştırın.
2 - Geniş bir kabın içine tereyağı, kakao, toz şeker ve yulaf ezmesini koyun. Üzerine kahveli karışımı gezdirin. Tüm malzemeyi, birbirine iyice karışana kadar yoğurun.
3 - Karışımdan kiraz büyüklüğünde parçalar koparın. Çikolatalı topları birer birer hindistan cevizine bulayın.
4 - Geniş, düz bir tabağın içine tek sıra halinde dizin. Çikolatalı topları en az 30 dakika buzdolabında bekletin ve servis yapın.

0 Responses to "Çikolatalı Top tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...