Ballı Pasta tarifi / Tatlılar

Author: LUGAS // Category:
Ballı pasta Tarifi

Malzemeler

1 kavanoz bal
Muz kreması
Arı petekleri
Krema
1 paket vanilya
1 paket margarin
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 kase yoğurt
Yeteri kadar un
pudra şekeri
1 bardak sıvı yağ(su bardağı)
süs için

muz ve çilek dilimleri
Hazırlanışı

Bir kabın içine 1 kavanoz bal, muz kreması,arı peteği,krema,vanilya,margarin,kabartma tozu,toz şeker,süt,yoğurt,un,pudra şekeri,sıvı yağ ilave ederek iyice karıştırınız.

Sonra pasta kalıbına ilave ediniz.buz dolabına koyunuz.donduktan sonra üzerini çilek ve muz dilimleriyle süsleyiniz.AFİYET OLSUN... AYRICA BAL YOĞURT,SÜT VE MEYVELER ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK YARARLIDIR...

Bize bu tarifi Konya dan yollayan Elif hanıma teşekkür ederiz.

0 Responses to "Ballı Pasta tarifi / Tatlılar"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...