| ||||||
Hazırlanışı | ||||||
Bir kabın içine 1 kavanoz bal, muz kreması,arı peteği,krema,vanilya,margarin,kabartma tozu,toz şeker,süt,yoğurt,un,pudra şekeri,sıvı yağ ilave ederek iyice karıştırınız. Sonra pasta kalıbına ilave ediniz.buz dolabına koyunuz.donduktan sonra üzerini çilek ve muz dilimleriyle süsleyiniz.AFİYET OLSUN... AYRICA BAL YOĞURT,SÜT VE MEYVELER ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK YARARLIDIR... Bize bu tarifi Konya dan yollayan Elif hanıma teşekkür ederiz. |
Meta
- Anasayfa
- Balık Yemekleri
- Diyet Tarifleri
- Dolma Tarifleri
- Dondurma Tarifleri
- Et Yemekleri
- Hamur İşleri
- Havadan Sudan
- İçecek Tarifleri
- Kebap Tarifleri
- Köfte Tarifleri
- Makarna Tarifleri
- Meze Tarifleri
- Osmanlı Yemekleri
- Pasta Tarifleri
- Pilav Tarifleri
- Pizza Tarifleri
- Reçel Tarifleri
- Salata Tarifleri
- Sebze Yemekleri
- Sitemizden Haberler
- Sos Tarifleri
- Tatlı Tarifleri
- Tavuk Yemekleri
- Turşu Tarifleri
- Videolu Tarifler
- Yahni Tarifleri
- Yumurta Yemekleri
- Yöresel Tarifler
- Zeytinyağlı Yemekler
- Çorba Tarifleri
- Çoçuklar İçin
0 Responses to "Ballı Pasta tarifi / Tatlılar"
Yorum Gönder