MEDFUNE

Author: LUGAS // Category:


MEDFUNE


Kullanılacak Malzemeler

2 orta boy soğan

500 gr kıvırcık koyun eti

600gr kemer patlıcanı

1 adet limon suyu



Hazırlanma Şekli

Patlıcanların sap kısmını keserek temizleyin. Kabuklarını alaca soyup 2 cm kalınlığında halka halka doğrayın. Tencerede tuzlu su kaynatıp, patlıcanları içine atarak 1-2 dakika bekleyin. Etleri biraz tuz soğanla karıştırın. Haşlanan patlıcanları süzdürerek sudan alın. Bir tencereye dizin. Üzerine etleri yayın. Limon suyunu üzerine gezdirin. Tencerenin içindeki malzemenin üzerine gelecek kadar su ekleyin. Bir taşım kaynatın ateşi kısın bir saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

0 Responses to "MEDFUNE"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...