Yerelmalı Kereviz

Author: LUGAS // Category:



Yerelmalı Kereviz



Malzemeler

    1 kg kereviz
    300 gram arpacık soğan
    1 su bardağı zeytinyağı
    2 diş sarmısak
    2 adet havuç
    1 kg yerelması
    2 tatlı kaşığı tuz
    1 su bardağı su
    Yarım demet dereotu

Yapılışı

KEREVİZLERİ soyup, limonlu suda yarı yarıya haşlayın ve suda bırakın. Arpacık soğanların kabuklarını soyup, zeytinyağında kavurun. Sarmısak ve ince dilimlenmiş havuçları ekleyin. Sonra küçük doğranmış yer elmasını ilave edin. Biraz kavrulunca süzülmüş kereviz, tuz ve su koyup pişirin. Ateşten almaya yakın, ince kıyılmış dereotu ilave edin. Soğumaya bırakın.

1 Response to "Yerelmalı Kereviz"

Adsız Says :
13 Kasım 2010 01:14

hem leziz hem sağlıklı bir tarif teşekkürler. Ayşim

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...