SEHRIYE PILAVI

Author: LUGAS // Category:

MALZEMELER
  • Sehriye
  • Et
  • Havuc
  • Domates
  • Siviyag
  • Tereyag
  • 1 tavuk tozu tableti

HAZIRLANISI

Etler kücük dogranir ve tavada suyunu cekinceye kadar pisirilir.Icine siviyag ve biraz tereyag eklenir,eridikten sonra,soyulmus,yikanmis ve dogranmis havuclarve domatesler eklenir.Havuc ve domateslede kisa bir mütdet kizardiktan sonra.Sehriye yikanir süzülür, etlere ilave edilir ve yaklasik 3-5 dakika hafif ateste kavrulur.Sicak su ilave edilir, tavuk tozu tableti ve biraz tuz ilave edilip karsitirilir.Pistikten sonra ocaktan alinir,servis yapilir.Afiyet olsun.

0 Responses to "SEHRIYE PILAVI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...