Armutlu Puding
Author: LUGAS // Category:Pudingin temel tarifi için sevgili Eda'ya (Yapanar) çok teşekkür ediyorum. Artık hazır pudinge son...
Malzemeler:
1/2 litre süt
35 gr mısır nişastası (2.5 çorba kaşığı )
50 gr şeker (2.5 tepeleme çorba kaşığı)
Yarım armut
Hazırlanışı:
Malzemenin tümünü bir tencereye alıyoruz. Armutu 5-6 parçaya bölüyoruz tencereye koyuyoruz. Blenderdan tüm malzemeyi geçiriyoruz. Kaynayıp kıvamlanan pudingi sudan geçirdiğimiz küçük kaplara bölüştürüyoruz. Buzdolabında 3-4 saat bekletiyoruz. Servis için ters çevirip bir tabağa alıyoruz. Afiyet olsun.
0 Responses to "Armutlu Puding"
Yorum Gönder