

Pandispanya Icin
4 yumurta
4 kahve fincani seker
5 kahve fincani un
2 yemek kasigi sivi yag
2 yemek kasigi sut
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kremasi Icin
1 paket Capppucinolu Cream Ole
Sut
4 yumurta
4 kahve fincani seker
5 kahve fincani un
2 yemek kasigi sivi yag
2 yemek kasigi sut
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kremasi Icin
1 paket Capppucinolu Cream Ole
Sut
Suslemek Icin
Muz
Kara uzum
Kiraz sekerlemesi
Damla cikolata
Beyaz cikolata
YAPILISI
Yumurtalari sekerle iyice cirpin. Kopuk haline gelince, tum malzemeleri ekleyip, iyice karistirin. Pasta kalibini yaglayip, harci dokun ve 180 derecede isitilmis firinda pisirin. Pandispanya pistikten sonra, sogumasini bekleyin. Soguyan kekleri sutle islatin, arasina sutle hazirlanmis kremadan surup, muzla susleyin. Sutle islatilmis diger keki uzerine koyup, kalan krema ile pastayi kaplayin. Uzum, damla cikolata, muz dilimleri ve kiraz sekerlemesi ile uzerini, rendelenmis beyaz cikolata ile yanlarini susleyip, bir gece buzdolabinda dinlendirdikten sonra servis yapin.
AFIYET OLSUN
0 Responses to "MUZLU PASTA"
Yorum Gönder