LAMAya DEV PIZZA

Author: LUGAS // Category:




MALZEMELER
1.5 Su Bardagi Ilik Sut
1 Kucuk Paket Toz Maya
1 Yemek Kasigi Seker
1 Yemek Kasigi Tuz
1 Yemek Kasigi Sivi Yag
Aldigi Kadar Un
Pizza Kasari veya Normal Kasar Peyniri
Mantar, Misir, Zeytin, Domates, Biber, Kabak, Havuc, Brokoli, Bezelye, Taze Fasulye, Karnibahar, Patlican, Patates vs.
Salca ve Sivi Yag
YAPILISI
Ilik sutte mayayi eritiyoruz, tuz ve sekeri ilave edip, onlarida eritiyoruz. En son olarakta aldigi kadar un koyup, yumusak bir hamur elde ediyoruz. Ustune nemli bir bez koyup, 1 saat dinlendiriyoruz. Hamuru 2 esit beze haline getirip, merdane yardimiyla hepsini aciyoruz. Actigimiz hamurlari yagli kagida alip, firin tepsisine yerlestiriyoruz. Pizza hamurumuza sivi yag ile salcayi karistirip, suruyoruz. Uzerine malzemeleri serpistirip, kasarimizi rendeliyoruz. 170 derece firinda, kasar peyniri eriyinceye kadar pisiriyoruz.
AFIYET OLSUN




0 Responses to "LAMAya DEV PIZZA"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...