ETLI PATLICAN

Author: LUGAS // Category:

ETLI PATLICAN
MALZEMELER
Yarim kg. kusbasi dogranmis ve kisik ateste kavrulmus yagsiz dana eti
1 kg. alacali soyulmus ve kup kup dogranmis patlican
1 yemek kasigi Antep biber salcasi
2 adet sogan
4 adet yesil biber
4 adet domates
Kirmizibiber
Karabiber
Sivi yag
Tuz
Su
YAPILISI
Soganlari yemeklik dograyin ve biraz sivi yag ve salca ile iyice kavurun. Ardindan kucuk kucuk dogranmis biberleri ve domatesleri kavurun. Son olarakta patlicanlari ilave edip kavurun. Patlicanlar pismeye baslayince, kavrulmus eti ilave edin. Biraz su ekleyip, tavanin uzerine kapak kapatin ve kisik ateste, suyunu cekene kadar pisirin. Sicak olarak servis yapin.
AFIYET OLSUN

0 Responses to "ETLI PATLICAN"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...