Kiyma Soslu Italyan Barilla Makarnasi
Author: LUGAS // Category:
1 Paket Italyan Barilla Enli Makarna
150 gr. Kiyma
1 Adet Sogan
1 Adet Domates
1 Yemek Kasigi Biber Salcasi
Sivi Yag
Maydanoz
Karabiber
Kirmizibiber
Tereyagi
Tuz

Bir tencereye su koyun, icine tuz ve sivi yag koyun. Su kaynadiktan sonra makarnalari koyun ve iyice pisirin. Yaklasik 15 dakika suruyor pisirme islemi. Daha sonra makarnayi suzun ve tereyagi ile yaglayin. Ayri bir tavada, yemeklik dogranmis sogani ve kup kup dogaranmis domatesi kavurun. Kiymayi, baharatlari ve tuzu ekleyip, pisirin. Sicak makarnanin uzerine, kiymayi dokun ve maydanozla susleyip, sicakken servis yapin.
AFIYET OLSUN
0 Responses to "Kiyma Soslu Italyan Barilla Makarnasi"
Yorum Gönder