KIWI'NIN CIKOLATA ASKI

Author: LUGAS // Category:

  • MALZEMELER
  • Pandispanya Icin
  • 4 kahve fincani seker
  • 4 adet yumurta
  • 5 kahve fincani un
  • 2 yemek kasigi sut
  • 2 yemek kasigi sivi yag
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket kakao
  • Suslemek Icin
  • 5 tane kiwi
  • Kiraz sekerlemesi
  • Cikolatali Krem Ole
  • 2.5 su bardagi sut
  • YAPILISI
  • 2.5 su bardagi sutle, krem ole'yi cirpin ve buzdolabinda bekletin. Seker ve yumurtalari 5 dk. cirpin ve diger malzemeleri icine ekleyip dusuk devirde cirpmaya devam edin. Yaglanmis pasta kalibina harcinizi dokun ve 170 dereceye ayarlanmis firinda 30 dakika pisirin. 30 dakika sonunda firini kapatin, kapagini acmadan 15 dakika daha pandispanyayi firinda dinlendirin. Firindan cikan pandispanya soguduktan sonra ikiye kesip, alt kismini sutle biraz islatin. Sogumus kremanizin 3/1 ini icine surup, kiwi ve kiraz sekerlemesiyle doldurun. Pandispanyanizin ust katinida sutle islatip, kiwilerin uzerine kapatin, kalan kremayla heryanini kaplayip, yine kiwi, hisdistan cevizi ve kiraz sekerlemesiyle susleyin. AFIYET OLSUN
  • *** Kermes icin yaptigim pastalardan birisiydi bu. Pastalarinizi bir gece buzdolabinda dinlendirirseniz, tadi daha guzel olacaktir...

0 Responses to "KIWI'NIN CIKOLATA ASKI"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...