KISIR ve COK MUTLUYUM
Author: LUGAS // Category:
MALZEMELER
2 su bardagi kisirlik ince bulgur
3 su bardagi kaynar su
2 yemek kasigi domates salcasi
2 yemek kasigi biber salcasi
5 yaprak kivircik marul
2 adet sivri biber
2 dal taze sogan
Karabiber
Nar eksisi
Zeytinyagi
Tuz
YAPILISI
Tencereye bulguru koyun. Kaynar su ile salcalari iyice karistirin. Salcalar eridikten sonra bulgurun uzerine dokun, hafifce karistirin ve tencerenin kapagini kapatin. Bulgurlar siserken, diger malzemeleri hazirlayin. Marul, taze sogan ve biberleri minik minik dograyin. 1 fincan kadar nar eksisi, 1 fincan zeytinyagi, tuz ve karabiberi iyice karistirin. Yaklasik yarim saat dinlenen bulgura, yesillikleri ve sosu ekleyip, yavasca harmanlayin. Iyice karistiktan sonra servis yapin.
AFIYET OLSUN
0 Responses to "KISIR ve COK MUTLUYUM"
Yorum Gönder