KAGIT KEBABI
Author: LUGAS // Category:Onemli Not. Aluminyum folyonun zararlarini duymustum ama ne yapacagimi bilemedim, boyle yaptim. Sagolsun arkadaslar fikir vermisler guzel yorumlariyla, sizler ister yagli kagida sarip pisirin, istersenizde once yagli kagida sarip, onu folyoya sarin oyle deneyin. Saglik herseyden onemli sonucta.
750 gr dana eti
1 buyuk boy sogan
1 su bardagi haslanmis bezelye
1 su bardagi kup kup dogranmis patates
1 su bardagi konserve misir
1 su bardagi kup kup dogranmis ve haslanmis havuc
Sivi yag
Tuz
Aluminyum Folyo
YAPILISI
Dana etini kus basi dograyin, yikayin ve etin kendi yagiyla birlikte tencereye koyun, susuz olarak, kisik ateste pisirin. Ister konserve karisik garnitur kullanin, isterseniz malzemeleri evde hazirlayin. Bezelyeleri haslayin, patatesleri kup kup dograyin, havucu kup kup dograyip, biraz haslayin. Soganlari yarim ay seklinde dograyin. Pisen etle birlikte tum malzemeleri derin bir kabin icine alin. Sivi yag ve tuz ekleyip, harmanlayin. Bu karisimdan 3'er yemek kasigi alip, kare kesilmis folyolarin icine koyup, bohca katlar gibi, folyolari kapatin ve borcama dizip, firina verin. 200 derece firinda 45 dakika pisirin, firindan cikarir cikarmaz, folyolu olarak servis yapin.
AFIYET OLSUN
0 Responses to "KAGIT KEBABI"
Yorum Gönder