Gazoz Kapagi Tatlisi - Yemek Tarifi

Author: LUGAS // Category:
Gazoz Kapagi Tatlisi - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre: 60dk-Fazla
MALZEMELER
1 Paket Margarin
2 Adet Yumurta 1 Çay Bardagi Yogurt 1 Paket Kabartma Tozu 1 Paket Vanilya Alabildigi Kadar Un Findik
Serbeti Için:
4 Su Bardagi Seker
YAPILIŞ TARİFİ

Hamur malzemelerini bir kaba alin.Börek hamuru yogurur gibi yogurun ve incecik açin. Su bardaginin agzi ile keserek yuvarlak hamurlar elde edin.Sonra hamurlari birbirlerinin üzerine koyarak ikiserli hamurlar yapin. Bir gazoz kapagi ile üstteki hamurun ortasini çikarin ve o bosluga findiklari doldurun.Bütün tatlilari bu sekilde hazirlayin.Firinda orta isida pembelesinceye kadar pisirin.
Diger tarafta serbeti için su ve sekeri ocakta kaynatin.Firindan çikardiginiz tatli ilinmaya baslayinca sicak olarak serbeti üzerine dökün.Serbetini emen tatlilari servis yapin.



0 Responses to "Gazoz Kapagi Tatlisi - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...