Fasulye Kavurmasi - Yemek Tarifi

Author: LUGAS // Category:
Fasulye Kavurmasi - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 25dk
MALZEMELER
1/2 Kg Taze Fasulye 2 Adet Kuru Sogan 2 Adet Yumurta

2 Adet Domates 1 Adet Havuç
3 Yemek kasigi Tereyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Fasulyelerin kilciklarini ayiklayip yikadiktan sonra süzgece alin. Suyu
süzülünce 1 cm genisliginde kiyin. Kaynar tuzlu suda diri kalacak sekilde
haslayip süzün.
Tereyagini tencerede eritip küp seklinde dogranmis sogani ilave ederek
kavurun. Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan sogana ekleyin.
Karisimi bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtalari ilave
edip karistirin.
Karisima haslanmis fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kisik ateste
suyunu çekinceye kadar pisirin. Servis tabagina alip sicak olarak servis
yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

0 Responses to "Fasulye Kavurmasi - Yemek Tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...