Kismet Kebabi

Author: LUGAS // Category:



MALZEMELER
  • 500 gr. kemiksiz et
  • 3 adet patates
  • 1 adet sogan
  • Kizartma icin siviyag
  • 2-3 dis sarımsak
  • Yogurt
  • Tuz
  • 2 Domates ve 2 yesil biber

YAPILISI
Oncelikle eti, ince ince istediginiz sekilde dograyin. Tencereye bir miktar yag koyup et suyunu cekip yumusayana kadar pisiri. Minik minik dogranmis soganlarida hafif kavurup ete ilave edin ve ocagi kapatin. Patatesleri soyun ve rendenin kalin yeriyle rendeleyipi fritozde veya tavada kizartin. Domates ve biberleride kizartin. Servis tabaginin ortasina etleri kenarina patatesleri koyun ve bunlarin uzerinede sarimsakli yogurt dokun. Domates ve biberle susleyip servis yapin. Kismetiniz acik olsun...

AFIYET OLSUN

0 Responses to "Kismet Kebabi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...