Colette Peters ile Pastacılık Kursu

Author: LUGAS // Category:


3 günlük şekerden bir rüyadaydım geçtiğimiz haftasonu. Uyandığımda hala ağzımın suları akıyordu.
The Notter School of Pastry Arts da tadına doyulmaz bir pastacılık eğitimi aldım. Aslında tam pastacılık da sayılmaz, dünyaca ünlü pasta tasarımcısı Colette Peters'nın "Advanced Cake" adı altındaki bir eğitimiydi bu.
21 saat içine bir sürü şey sığdırmaya çalıştık. Her arkadaştan teknikler, fikirler kapmaya, aklıma ne soru geliyorsa Colette ile paylaşıp birşeyler öğrenmeye çalıştım. Sanırım Colette Peters beni ona sorduğum sorular ile hatırlayacak.:) Sonuçta esaslı bir Saraylı Pastası hazırladım. (Buradan eski Saraylıma bakabilirsiniz.)

Colette ve diğer arkadaşlar Türk olduğumu pastama da bakıp söylediler. Türk ezgilerini, motiflerini pastama yansıtmaya çalışmıştım, sanırım devamını getirebilmek içinde daha çok çalışmam lazım.

Buradan eşime bana verdiği maddi ve manevi destek için tekrar binlerce kez teşekkürler ediyorum. (Beni dinlediğin bana gönülden inandığın için teşekkürler...)

Bembeyaz, altın gibi değerli, taze gelinler gibi mutlu bu pastayı herşeyden önce anneme tüm annelere ve geleceğin annelerini hediye ediyorum.

Herkese tatlı rüyalar
Sevgilerle






0 Responses to "Colette Peters ile Pastacılık Kursu"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...