Çeşnili Tavuk Parçaları

Author: LUGAS // Category:

Dün yaptığımız tavuk soteli sandeviçlerimiz harika olunca bugünde fajita yapmak istedim..
Biliyorsunuz Fajita Bir Meksika Yemeği..Özellikle bu yemeğin püf noktaları Fajita baharatı ve sosları..Çok sevdiğim bu yemeği tam yapacaktım ki daha sonraki tariflerime saklayayım yine pratik bir tarifle geçiştireyim dedim..En yakın zamanda Mexican Chicken Fajitas Tarifim gelicek :)
Şimdi yeniden kolay bir tarif..Piliç etindenmidir nedir öyle lezzetli ki 2 gündür piliç yemekleri yapıyoruz..
Yağsız bonfile et piliç sevmeyen eşim bile beğendi :)
Malzemeler;
450 gr.Piliç Bonfile
5 yemek kaşığı Kanola Yağı
1 Yemek kaşığı Vegemix Baharatı Veya Vegeta
Hazırlanışı;
Julyen usulü ince uzun uzun doğradığımız piliçler (ben biraz hızlı doğradım özenmedim bu sefer siz öyle yapmayın :) ) teflon bir tavada sıvıyağda çevrilir.15 dk kadar sürekli karıştırarak pişirilmeye devam edilir.Üzerine baharatımız konulur.Tuz koymaya gerek yoktur çünkü çeşnimiz zaten tuzludur.Sıcak olarak servis edilir.

0 Responses to "Çeşnili Tavuk Parçaları"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...