Lush Turkey Ürünlerinden Yılbaşında Gelen Hediyelerim

Author: LUGAS // Category: , , , ,


Yılbaşı Arefesi UPS Kargo ile çalan kapım ve Harika bir Lush ürünleri Pakedim..Evi inanılmaz bir koku sardı İnsanı büyüleyen..Fakat henüz paket açılmamış olmasına rağmen bu buram buram kokan paket iyice beni heyecanlandırdı..Pakedin içinden Bolcana patlamış mısır ile süslenmiş 8 adet Lush ürünleri çıktı..Hepsi birbirinden harika..Yılbaşına Özel Tasarlanmış ve hazırlanmış pakedin içinden çıkan ürünler...

İçindekiler;

So White, Sugar Scrub, Vanilla Deelite, Let Them Eat Cake, Ruby Red Slippers, Ceridwen's Cauldren, Jingle Spells, Snowcake


Ürün İçerikleri;

Let Them Eat Cake (10gr)

Bu Vegan dudak kremi Lush içindeki birçok Vegan için Helen tarafından geliştirildi.İçinde vişne, limon, üzüm, portakal parçacıkları bulunan bu dudak kremimiz geçen sene o kadar çok sevildi ki, bu sene tekrar sizlerle buluşması kaçınılmazdı. Adı ise Fransa Kraliçesi Marie Antoinette`nin halkın yiyecek ekmek bulamadığını duyunca söylediği sözden esinlenildi. İçindeki zeytinyağı soğuktan çatlayan dudaklarınız için birebir.



Bir kar tanesi kadar beyaz, ama taze meyvelerin kokusu ile bir o kadar da ferahlatıcı. Bu yeni nesil balistiğimizde banyo köpüğü parçacıkları bulunuyor ki, bu da erirken güzel bir ince köpük tabakası yaratıyor, tabi ki beyaz. Bu balistikte bir cadı tarafından zehirli elma ile öldürülmek istenen ve sonra yakışıklı prensin öpücüğüyle tekrar hayata dönen prensesin masalından esinlendik. So White gerçek aşkın sembolü güllerin, ferahlatıcı portakal ve elmanın kokusuna sahip.Bu arada bizimki cadınınkine benzemiyor...
Vücudunuz ve elleriniz için, nefis rahatlatan, kremli yatıştırıcı vanilya kokulu losyon. Vitaminle dolu taze kivi meyvesi ve doğal hindistan cevizi ve illipe yağları ile.

Bu fençel, ylang ylang ve mandalina özlü balistiğimiz yine bizlerle. Bu sene geri dönmesine biz de çok sevindik, çünkü yılbaşı yıldızlarsız ve çan sesi olmadan geçmez. Rahatlatıcı ve keyifli bir banyo için sizleri bekliyor.
Geçen sene en çok satan banyo köpüklerinden biri olan Ruby Red gül özü ile yine sizinle buluşmayı bekliyor. Kırmızı rengi ve simleri ile bayanların vazgeçilmezi. Banyonuzu sıcak su ile doldurun, akan suyun altında banyo köpüğünüzü ufalayın ve elinizle yapabildiğiniz kadar köpük yapın. İyi eğlenceler...
Snowcake Soap (100gr)

Bu sabunumuzu yıllardır yılbaşında geçici bir süre de olsa sizlerle buluşturuyoruz. Badem kokulu, kremsi bu sabunumuz her sene en çok satanlar listemizin en başlarında yer alıyor. Bu sene bir farkı var, bu da şekli. Şeklini bir Rus kasabası olan Tula`da yapılan geleneksel bir kekten alıyor. Bu şehir sanıyorum çoğunuza yabancı, ancak bu şehirde meşhur kalaşnikof silahları da üretiliyor desek hepinize daha anlamlı ve tanıdık gelebilir. Keşke bu şehirde silahlar değil de sadece bu güzel kekler yapılsa ne güzel olurdu değil mi?

Rezene ve zencefil ile selülitleri ele almaktadır. Ciltte lavanta ile yatıştırıcı bir dengeleyici etkisi vardır.
Sihirli bir büyü. Banyo için yulaf ezmesi yatıştırıcı ve mandalina, sandal ağacı, temiz koku lavanta ve buhur. yumuşak ve kokulu cilt için..
Lush ürünlerine ulaşmak için ;
İster Web sitesinden ister mağazalarından ulaşabilirsiniz..Ben geçen gün Cevahir Avm 'deki mağazasını ziyaret ettim.Her ürününe hayran kaldım.Tarifsiz İnanılmaz kokuları var ve özellikleri var.Üstelik doğal ürünler..

Lush Ürünlerine Ulaşabileceğiniz Mağazalar

01.
İSTANBUL
Bağdat Cad. No: 420/1
Suadiye-Kadıköy-İstanbul
0-216-4644244
Pzt-Prs 10-21
Cu-Cts 10-22
Paz 12-21

02.
İZMİR
Agora AVM Mithatpaşa Cad. No:1446 1. Kat A-125 Balçova-İzmir
0-232-2787510
Pzt-Paz 10-22

03.
İSTANBUL
Nişantaşı City`s AVM Teşvikiye Cad. Şişli-İstanbul 0-212-3731670
Pzt-Paz 10-22

04.
İSTANBUL
İstiklal Cad. No:203/A
Beyoğlu-İstanbul
0-212-2437961
Pzt-Prs 10-22
Cu-Cts 10-23
Paz 11-22

05.
İSTANBUL
Cevahir AVM 2. Çarşı Katı
Mecidiyeköy-İstanbul 0-212-3801905
Pzt-Paz 10-22

06.
ANKARA
365 Alışveriş Merkezi Birlik Mah. 428.Cad. No:41 Z-23
Yıldız-Çankaya - Ankara 0-312-4500230
Pzt-Paz 10-22

0 Responses to "Lush Turkey Ürünlerinden Yılbaşında Gelen Hediyelerim"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...