LIMONLU CHEESE

Author: LUGAS // Category:



MALZEMELER

Bir bucuk paket biskuvi
100 gr tereyagi
3 paket krem peynir/600gr
Bir su bardagi seker
Iki yumurta
200 gr krema
3 kasik un
2 limon kabugu rendesi ve suyu
HAZIRLANISI
Biskuvi iyice ezilir ve eritilmis tereyagi ile yogrulur.Karisim kaliba basilir.
Bir kabin icinde yumurta ve seker cirpilir.Krempeynir,krema,un,limon suyu ve rendesi ilave edilir karistirilir.Kaliba dokulur 170c firinda pisirilir.Uzeri catlamamasi icin kucuk bir kaliba su koyup firina verilir.Sogutulur ve uzeri arzuya gore suslenir.
Benim kalibim buyuk geldigi icin ince oldu kelepceli kalip yada daha kucuk borcamda pisirilirse
daha guzel olur.

0 Responses to "LIMONLU CHEESE"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...