
Malzemeler:
- ınstant custard mix
- 1 tatlı kaşığı badem aroması (Dr.Oetker)
- 2 tatlı kaşığı portakal şurubu
Yapılışı:
- Derin bir kapta custardı 420 lt kaynar su ilave edip hızlıca karıştırın. Custard yumurta yoğunluğu olan bir puding çeşidi. özellikle ınstant olanı bulursanız bu tarif için daha iyi çunku ınstant hali puding kıvamına daha yakın. şayet custard bulamazsanınız bildiğimiz vanilyalı puding içine bir miktar nişasta koyarak hazırlarsanız benzerine yakın bir tat olabiliyor.
- Hazırladığınız pudingin içine badem aromasını ekleyip oda ısısında ılımaya bırakıyoruz.
- Ilıdıktan sonra portakal şurubunu da ekleyip, buzdolabında 1 saat kadar soğutulur. Servis yaparken portakal veya badem içi ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun..
Ek Bilgi: Portakal şurubu için geçmiş dönemlede yayınladığım portakal tatlısı tarifine bakabilirsiniz.
0 Responses to "Custard Cream'li Puding"
Yorum Gönder