Arnavut Ciğeri

Author: LUGAS // Category:

















Tarif Defteri'nde arnavut ciğeri başlığı altındaki tavsiyeleri uygulayarak akşam yemeğinde yumuşacık ciğer yedik. Önceden ciğeri hep eşim yapardı, bu sefer ben yapacağım dedim. Sonuçtan ikimiz de çok memnun kaldık. Ciğerleri kuşbaşı doğrayın. Bir kaba 1 avuç kadar un koyun. Una 1 çay kaşığı karbonat, istediğiniz kadar kırmızı toz biber ve karabiber ekleyin. Ciğerleri una buladıktan sonra eleyerek fazla ununu alın. Sıvıyağda kızartın (benim 10 dk sürdü). Kızarttıktan sonra kapaklı bir tavaya alın, üzerine tuz ve kırmızı pul biber ekleyerek iyice karıştırın. Servis yapın..

Afiyet olsun..

0 Responses to "Arnavut Ciğeri"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...