SUYU SIKILMIŞ HAVUÇtan KEK TARİFİ

Author: LUGAS // Category: , , , , , , ,


hanımlarrrrrr havucun bol olduğu zamandayız,bu güzel bitkiyi çeşitli şekillerde değerlendiriyoruz,peki havuçların suyunu sıktan sonra geride kalan,o güzel renkli minik boncuk taneleri hiç kek yapımında kullanmayı denedinizmi?
yok diyorsanız bundan sonra tavsiye ediyorum,hem altın renkli bir kekiniz oluyor,hemde un miktarını azaltıyor,hem lifli gıda elde etmiş oluyoruz,peki havuçlu kek imizi nasılmı yapıyoruz,tamam ama önce BURADAN havucun faydalarına bir bakalım hiç duymadığınız mucize kabilinde havucun yararları varmış.

SUYU SIKILMIŞ HAVUÇTAN KEK TARİFİ,
3 yum,1 su bar.süt gibi ortalama ölçüleri olan bir kek,fazladan havuç posası var
bildiğiniz kekten bir farkı yok,sadece SİNANGİLUNUnu koymadan önce havuç posalarını koyup sonra kıvamı unla tutturuyorsunuz,biliyorsunuz havuca tarçın çok yakışıyor,1 çay kaşığı tarçın ilave edersiniz,kokusu yetiyor insana
bir başka tavsiyemde şekeri her zamanki ölçünüzden 1 parmak az kullanmanız.
hepsi bu kadar,hiç bir zorluğu yok
bu tarifi 52. p.d.ç.s.eetkinliği yapan arkadaşım LEZZETTRENİ ne yolluyorum
KUTSALSOFRA afiyetler diler

0 Responses to "SUYU SIKILMIŞ HAVUÇtan KEK TARİFİ"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...