Pammuğumdan Ve Eşimden Anneler Günü Özel :)

Author: LUGAS // Category: ,
Artık tüm aile benim nelerden hoşlandığımı biliyor..Eşimde tabii...Geçenlerde Kırmızı bir çatal kaşık takımı almıştı bana sevgililer gününde v.s ler..

Bu seferde geçenlerde internette gezerken W.B Schafer'in Günlük kullanım için ideal mor renkli kaşıklarına bayıldım..Hatta bej rengi de vardı fakat o renk takımım olduğu için mor tercih ettim...Ama mor renk piyasada yoktu..Sonra unutuldu gitti..
Ama meğersem unutulmamış eşim bana bulmuş etmiş almış :)
Yanındada fuşya rengi havlu çarşaf takımı,kalbli gümüş zincir,Veee Küvet Model Kek Kalıbı almış :)
Kek kalıbı herşey var ama küvet yoktu :) Çok ii oldu diyebilirim :) Genel Kalıp Serisi Tamamlanmış oldu :)

Bu arada Çelik rengi ,yeşil ve bej rengi günlük kullanım Takımlarımı çok sevsemde en kısa zamanda kaldırıcam,vericem..Artık kırmızı takımlarıma geçtim...Mor ları şimdilik saklıyorum :)
(Eşim duymasın Kırmızıları pek sevmiyorum rengini kaşık çatalda..Geçicidir..Henüz morlara kıyamıyorum :) Hemen hemen evde her renk olduğu için kırmızı almış :) Olsun Düşünmesi Yeter :) Değil mi? Renk bahane..
Çantalı Çatal Bıçak Takımı Setimi ise neredeyse 3-5 defadan fazla kullanmadım gerek duymadığım için... Sanırım onlarada kıyamıyorum şimdilik :) Platin bölgeleri oldugu için çabuk çizilebilir diye...

Neyse Velhasıl Eşime ve Minik Elleriyle Henüz tam dönmeyen diliyle Anneler Günün Kutlu Olsun Annecim Diyen Prensesime Teşekkürler :) İyi ki Varsınız...


Eşimin Sevgililer Gününde Aldığı Önceki Kırmızı Takımlarım .. Şu An Kullanıma Açıldı :))

0 Responses to "Pammuğumdan Ve Eşimden Anneler Günü Özel :)"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...