Kadayıf Sarması tarifi

Author: LUGAS // Category:


Malzemeler
- 400 gr. kadayıf,
- 1 adet yumurta akı,
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz,
- 3 çorba kaşığı tereyağ.
ŞERBETİ İÇN:
- 3 su bardağı şeker,
- 2 su bardağı su,
- Yarım limon suyu.
Hazırlanışı
Kadayıfları tezgahın üzerinde açıp ortalarına ceviz ve yumurta akıyla yaptığınız karışımdan koyun.Bir ucundan kıvıra kıvıra sarın.Kadayıfları tepsiye dizip üzerine tereyağını köpürtüp dökün.Fırında 45 dk. pişirin.Pişen tatlının üzerine su,şeker ve limon suyuyla yaptığınız şerbetten dökün.

0 Responses to "Kadayıf Sarması tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...