Kabak Yoğurtlaması

Author: LUGAS // Category:
Kabak yemeğinden çok kızartması daha çok sevilir.Yemeklerin yanında da iştah açıcı rol oynar.Bizim evde yoğurt tüketimi çok bol olunca herşeyinde yoğurtlaması bol oluyor.Kabak yoğurtlamasını da yazalım oda tariflerimiz arasında yer alsın.

Malzememiz:
  • 3 tane kabak
  • 1 kase sarımsaklı yoğurt.
  • Kızartmak için sıvı yağ.
  • Dereotu

Yapılışı:Kabaklarımız rendenin iri kısmı ile rendelenir.Yağda kızartılır.Sarımsaklı yoğurtla karıştırılır.Sarımsaklı yoğurdu hazırlarken içine toz kırmızı biberde ilave ederseniz lezzeti biraz daha artar.Üzeri süslenir.Afiyet olsunn








0 Responses to "Kabak Yoğurtlaması"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...