Ispanaklı cannelloni

Author: LUGAS // Category: ,



1 kutu cannelloni makarna
500 gr ıspanak
200 gr mantar
500 gr domates püresi
500 ml süt
50 gr tereyağı
50 gr un
Tuz, karabiber
Sıvı yağ

Ispanakları irice doğrayıp sotele. Mantarları da temizlendikten sonra dilimleyerek harlı ateşte suyunu çektir. Baharatla tatlandırdıktan sonra, boru şeklindeki makarnanın içlerini doldur. Domates püresini makarnanın üzerine boşalt. Tereyağını erit ve unu hafif kavur. Sütü yavaşça ekleyerek, koyulaşana kadar kaynat. Tuz ve biber ekleyip, domates püresinin üzerine dök. 200 derecede makarna yumuşayıp hafif renk alana kadar pişir.

Filiz'lere Ev Ziyareti

Author: LUGAS // Category:


Cumartesi günü iş yerinden arkadaşlarımıza hayırlı olsuna gittik. Masada neler mi vardı!
  • Su böreği
  • Mercimek köftesi
  • Yaprak sarma
  • Tiramisu
  • Cheesecake
  • Kuru Patlıcan-Biber dolması
  • Naneli kuru pasta
Filiz ve Aydın bu güzel sofra ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...