Hamsi Tava

Author: LUGAS // Category:

Malzemeler:

500 gr hamsi (yaklaşık 40 tane)
2 çorba kaşığı mısır unu
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı:

Hamsileri ayıklayıp fileto haline getiriyoruz. Bir tepsinin içerisine koyduğumuz mısır ununa tuzu ekliyoruz. 2 balığı birbirine yapıştırıp mısır ununa buluyoruz. Unlanmış balıkları, teflon tavada kızgın yağda pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Salı ve çarşamba günleri bizim evin balık günü. Yenilevent pazarına her Salı balık için gidiyorum. Ben balıksız yapamıyorum (: Bana balığı sevdiren canım anneme teşekkür ediyorum. Çok şükür ki eşim de bir balık sever.

0 Responses to "Hamsi Tava"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...